Bioklimatske pergole

Bioklimatska pergola je aluminijska konstrukcija koja omogućuje zaštitu od sunca i oborina te regulaciju svijetla i prirodnog strujanja zraka pokrovom od pomičnih lamela koje se mogu pokretati u odnosu na sunce, stvarajući tako uvijek savršenu mikroklimu.

Prednosti bioklimatski pergola su višestruke, osim prekrasnog izgleda kuće, okućnice ili vanjskog prostora gdje se monitra bioklimatska pergola, vi kao kupac dobivate kompletan proizvod pergole po iznimno povoljnoj cijeni.  Lamele koje se nalaze na bioklimatskoj pergoli mogu se okretati sukladno kutu pod kojim sunce sije, te tako na jednostavan način zaustavite sunčeve zrake i stvorite prirodan hlad. Automatizirani sustav pergole s jednostavnim upravljanjem omogućuje vam prozračnost prostora tijekom vrućeg ljeta i korištenja topline sunca po zimskim danima.

Vjetar! Ne morate se brinuti oko sigurnosti jer kao dodatak bioklimatskim pergolama dolazi i mjerač brzine vjetra koji sam određuje najpovoljnije vrijednosti kut da pergola postane otporna na vjetar.

Sve bioklimatske pregole se rade od visokokvalitetnog aluminija u velikom izboru boja te s velikim izborom dodataka. Radimo pergole po mjeri uz pristupačnu, povoljnu cijenu, također nudimo održavanje svih modela i proizvođača bioklimatskih pergola.

Bioklimatska pergola daje novu dimenziju verandi, terasi i vrtu i kreira novi stambeni prostor koji omogućuje boravak na otvorenom cijele godine.

Poslovna primjena

Sustav za zaštitu od sunca za restorane i hotele je savršeno rješenje za proširenje terase i stvaranje savršenog vanjskog prostora za kupce. Bioklimatska pergola u novogradnji i turizmu povećava vrijednost objekta i mogućnost za najam i prodaju.


Kontaktirajte Profil Tehniku