Alternativa garaži, CARPORT aluminijska nadstrešnica idealno je rješenje za sklonište vašeg automobila.

U vrtu ili uz kuću, ova nadstrešnica omogućuje učinkovitu zaštitu vašeg vozila od sunca i jake vrućine te daje stil vašem posjedu. Otporne i robustne konstrukcije također osigurava optimalnu zaštitu u slučaju vanjskih utjecaja: prljavštine, vjetra, kiše, snijega …

Vizual i izbor boja

Dostupan u različitim bojama, dizajnu i veličinama, CARPORT nadstrešnica za automobil može se uskladiti s arhitektonskim stilom kuće.

Dodatno zatvaranje

Bočne vertikalne stranice nadstrešnice se mogu zatvoriti s kosim ili ravnim lamelama, panelima ,staklenim stijenama ili dio nadstrešnice zatvoriti kao spremište za alat, bicikle……

Profili nadstrešnice su od plastificiranog aluminija – materijal koji je otporan na sve vremenske uvijete i ne zahtjeva nikakvo održavanje. Profili su razvijeni samo za tu namjenu te imaju optimalna svojstva i težinu. Plastifikacija aluminijskih profila ima najviši QUALICOAT certifikat koji potvrđuje najviši standard kvalitete plastifikacije.

Uz najčešće boje kao RAL 7016 antracit, RAL 9016 bijela, Ral 9006 siva boja može bilo koja po širokom izboru iz RAL spektra od preko 400 boja i nijansi.

Svaka nadstrešnica je jedinstveni proizvod koji se radi po mjerama Vašeg prostora uz poštivanje svih tehničkih standarda.

Profil tehnika izborom kvalitetnih materijala i
stručnom ugradnjom iskusnih montera omogućava najbolji omjer cijene i kvalitete.

Garancija na proizvod je 5 godina.
Servis je osiguran u garantnom i van garantnom roku.