Bioklimatska pergola je dizajnirana da bude u skladu s prirodnim okolišem.

Seesky bioklimatske pergole maju krov koji se može prilagoditi kako bi se kontrolirala količina sunčeve svjetlosti i ventilacije koja ulazi u prostor ispod. To se postiže upotrebom podesivih rešetki ili rebara koja se mogu otvarati ili zatvarati ovisno o vremenskim uvjetima

Dizajn i struktura bioklimatske pergole ima za cilj stvoriti udoban i funkcionalan vanjski prostor koji je prilagođen lokalnoj klimi i okolišu.

SEE SKY BIO pergola se proizvodi po mjeri Vašeg prostora.

Primjena Seesky BIO pergole

Zahvaljujući jednostavnoj montaži ( traje jedan dan ) moći ćete bez ikakvih dodatnih radova uživati u novom životnom prostoru za svoj vrt ili terasu. A ako se bavite hotelijerstvom ili restoranom, ugradnja pergole omogućit će vam da jednostavno proširite prostor i pružite bolju uslugu svojoj klijenteli.

Izdržljivost i korišteni materijali

Profili bioklimatske pergole su od plastificiranog aluminija – materijal koji je otporan na sve vremenske uvijete i ne zahtjeva nikakvo održavanje . Profili su razvijeni samo za tu namjenu te imaju optimalna svojstva i težinu.

Završna obrada pergole

Plastifikacija aluminijskih profila ima najviši QUALICOAT certifikat koji potvrđuje najviši standard kvalitete plastifikacije. Uz najčešće boje kao RAL 7016 antracit, RAL 9016 bijela, Ral 9006 siva boja može bilo koja po širokom izboru iz RAL spektra od preko 400 boja i nijansi.

Izaberi kvalitetu, izaberi Profil Tehniku

Profil tehnika izborom kvalitetnih materijala i stručnom ugradnjom iskusnih montera omogućava najbolji omjer cijene i kvalitete.

Primjeri ugradnje SEESKY Pergole

SEE SKY BIO pergola se proizvodi po mjeri Vašeg prostora, te se potpuno spaja i uklapa bez vizualnog narušavanja.

Pogodnosti i dodatna oprema za SEESKY Pergole

Uz osnovnu montažu i prilagodbu prostoru SEESKY pergolu krase mnoge druge pogodnosti kao i dodatna oprem akoja se može naručiti.

 

Zaštita od sunca

ventaja1_solar
Podešavanjem lamela daljinskim upravljačem ili mobitelom u najbolji položaj postižete optimalnu zaštitu od sunčevih zraka

Zaštita od oborina

ventaja1_lluvia
Posebno dizajnirane krovne aluminijske letvice skupljaju vodu i sustavom cjevovoda odvode prikupljenu vodu kroz bočne stupove prema van, izbjegavajući mogućnost ulaska vode u unutrašnjost pergole.

Prozračivanje prostora

ventaja1_ventilacion
Temperatura se može kontrolirati na prirodan način zahvaljujući orijentiranim motoriziranim letvicama (45º, 90º i 135º), koje omogućuju ulazak zraka tijekom ljeta dok su otvorene, i zadržavaju toplinu tijekom zime kada ostanu zatvorene
 

Čvrsta konstrukcija

accesorio2
Čvrsta konstukcija omogučava jednostavnu ugradnju i sještaj svih instalacija

Linearni motor

accesorio3
Efikasni i tihi linearni motori za pokretanje pokrova.

Podna ugradnja

accesorio1
Čvrsta stopa za podnu ugradnju

Automatizacija pokrova

accesorio6
Motorizirane alumijske lamele za jednostavnije otvaranje i zatvaranje.

LED unutarnje svjetlo

ilu3
LED osvjetljenje po obodu pergole

LED svjetlo u lamelama

ilu1
LED osvjetljenje po elementima lamela

Izolacija lamela

op4
Izolacija lamela jed io dodatne opreme

Grijanje prostora

op3 (1)
Ugradnja UV grijaćih elemenata

Senzori

op2
Ugradnja senzora za kišu, snijeg i vjetar

Mobilno upravljanje

op6
Kompletnim sustavom se može upravljati preko pametnog telefona

Profili bioklimatske pergole su od plastificiranog aluminija – materijal koji je otporan na sve vremenske uvijete i ne zahtjeva nikakvo održavanje. Profili su razvijeni samo za tu namjenu te imaju optimalna svojstva i težinu.

Plastifikacija aluminijskih profila ima najviši QUALICOAT certifikat koji potvrđuje najviši standard kvalitete plastifikacije.

Uz najčešće boje kao RAL 7016 antracit, RAL 9016 bijela, Ral 9006 siva boja može bilo koja po širokom izboru iz RAL spektra od preko 400 boja i nijansi.

Profil tehnika izborom kvalitetnih materijala i stručnom ugradnjom iskusnih montera omogućava najbolji omjer cijene i kvalitete.

Bioklimatska pergola SEESKY ima CE certifikat proizvoda,
ispitana je na otpornost na vjetar, snijeg, kišu i na udar.

Garancija na elektroniku je 2 godine, na proizvod je 5 godina.
Servis je osiguran u garantnom i van garantnom roku.